Jobba hemma

– för dig som arbetar hemifrån

Jobba hemma

Om oss

Vi har skapat den här sajten för dig som jobbar hemma. Oavsett om du är en van hemmajobbare eller inte, tror vi att du kan ha nytta av vår sajt. Låt dig inspireras av våra artiklar och videor!

Vilka är då vi?

Vi kommer alla från olika bakgrunder, men delar ett intresse för webben och det digitala. Vi träffades på Poppius webbredaktörskurs hösten 2020, vilket resulterade i den här sajten.  

Här får du träffa oss.

Izabela är markandskommunikatör. På Webbredaktörkursen fick hon nya verktyg för att fortsätta gör det hon hon älskar: att kommunicera i text och bild. Att jobba från hemmakontoret – det går finfint. På fritiden skriver hon, läser och yogar.

Charlotte jobbar i en kommitté under Finansdepartementet och har deltagit i denna utbildning för att kunna följa med i den digitala utvecklingen som krävs.Åsa skriver, fotograferar och filmar för webben. Har jobbat som bildjournalist på Mitt i Stockholm. Hon gillar gammeldags ”gå till kontoret”-arbete men erkänner motvilligt att jobba hemma fungerar bättre än vad hon trodde.
Helena har jobbat som kommunikatör i 20 år och gick kursen för att uppdatera sig och få en bredare grund inom det digitala.


Linda har frilansat som översättare, skribent och språkgranskare sedan 2001. Hon valde att gå webbredaktörskursen på Poppius för att bredda sina kunskaper och hoppas nu på nya spännande uppdrag framöver.Anna har jobbat med tv-produktion under 20 års tid, bland annat som producent och med utveckling av nya tv-format. Hon vill kunna producera innehåll i nya sammanhang och ser fram emot spännande projekt efter en mycket givande kurs på Poppius. 


Henrik har frilansat som journalist, skribent och redaktör i drygt tjugo år ­– med andra ord en van hemmajobbare även innan corona. Arbetet med webbsidan och Poppius webbredaktörskurs har givit hans digitala kompetens en efterlängtad boost.


Elisabeth kommer från nyhets- och magasinvärlden. Post print vill hon kommunicera på alla de sätt som funkar bäst – med film, text, bild, berättelser.

Niklas har studerat både samhällsorienterade ämnen och till svenska- och engelskalärare, men har relativt lite jobberfarenhet. Var både nervös och nyfiken inför att studera hemifrån i början och tycker att det har gått ganska bra, även om han saknar att se folk ansikte mot ansikte.