Om Hundliv Sthlm

Hundliv är en sajt för dig som har en hund eller ett hundintresse. Här finns allt från hemma hos-reportage till vilka hotell som välkomnar dig som hundägare.

Det här är en slutprodukt av vårt projektarbete som blivande content managers/webbredaktörer på Poppius Journalistskola. Vi har gjort alla reportage själva, från att söka upp och intervjua personer på stan till att lära oss filma och klippa ihop inspirerande videoklipp som går i samma ton.

Vi har skapat sajten för att lära oss arbeta i WordPress, skriva för webben, driva trafik till vår sajt, jobba i sociala medier och filma och klippa video. I kursen ingår även poddradio, nyhetsbrev, Google Analytics, sökmotoroptimering, digital annonsering och omvärldsbevakning.

Vill du, precis som vi, utbilda dig till content manager/webbredaktör så kan vi varmt rekommendera den här kursen, som ger dig de grundkunskaper du behöver för att din nya karriär ska ta fart. Känner du att du istället vill utveckla dina redaktörskunskaper och sticka ut på din nuvarande arbetsplats, är det ett perfekt sätt att fila på kunskaperna och samtidigt bygga på ditt cv.

Klicka här för att komma till terminskursen.

 

Poppius Journalistskola
Pustegränd 1–3 • 118 20 STOCKHOLM
tel: 08-663 77 20 • e-post: info@poppius.se
Ansvarig utgivare: Niclas Breimar