Smultron i Stockholm

Smultron i Stockholm

Utforska en ny sida av Stockholm

AktivitetVideo

Högdalens skatepark bjuder på skejtboard för alla

Drömmer du om att glida fram snyggt på en skejtboard? Stämningen i Högdalens skatepark är skyhög och alla är välkomna.

Parken, som är den största i Stockholm, ligger i anslutning till Högdalens centrum och består av hela 5 500 m² betong. Alla är alltid välkomna att skejta här, gammal som ung. På onsdagar är det tjejkväll i parken och deltagarna brukar vara många. Det är inget problem om du aldrig stått på en skejtboard tidigare och det går även bra att låna en skejtboard.

Högdalens skatepark har eget café

Under högsäsong driver den lokala skejtklubben ett café i anslutning till Högdalens skatepark, men vill du ta med egen matsäck går det också utmärkt. Stämningen i parken är tolerant och inbjudande på alla sätt och vis.

Av Johanna Henriksson

Stockholms stad om skejtparken

Annat att göra i närheten: Graffiti i Snösätr